fej

K I S M A M A   -  masszázs

MA-URI kismama masszázs: Az ember testébe be van írva életének teljes története születésétõl kezdve. Kódok ezek.

A HUNA úgy tanítja, hogy az alsó ÉN színképes teste össze van kapcsolva a magzattal. Az embrió minden, a közelében kimondott szóra emlékszik, valamint a benyomásokra is, különösen azokra, amelyeket erõs érzelmek, vagy fájdalmak kísérnek. Valamennyiõnknek, de fõként a leendõ édesanyáknak nagy szükségük van az érintésre a szeretetben, harmóniában.

Hawaii nyelven "lilikoy" a születés, amely a szenvedély, a szerelem gyümölcsét jelenti. A bolygók hatással vannak a babák születésére… a "Napnak randevúja van a Holddal", s ha az anya érzi,hogy elérkezett gyermeke születésének ideje, megkeresi a gyógyítót, elvonulnak, s az Óceán, a delfinek is segítik a vajúdást; a születés a hatalmas EGÉSZben történik, harmóniában, az EGYségben, a legnagyobb nõi energiában, ahogyan évezredek óta… A babák és a delfinek komunikálnak egymással, a születés ebben a finom energiában történik.
Az édesanya Életének ebben az idõszakában fókusza a teremtés misztériuma mely a kisbaba születésének közeledtével megterhelõ a mama egész testének, különösen a gerincének, izületeinek, lábainak, vállainak.

Megváltozik a teste.

A MA-URI napjainkban az egyetlen masszázs, mely kismamáknak -a szülés elötti utolsó pillanatokig, vagy akár szülés közben is (!) - adható, segítve az ellazulást. Az érzelmek, az izgalmak az izmokban a fizikai testben halmozódnak fel. Nemcsak a polinéz kultúrában, más kultúra mítoszaiban is az idõk kezdete óta nagy tisztelet övezi a születés misztériumát, kevés kivétellel minden kultúrában komoly hagyományai vannak a masszázsnak, melyet a várakozás idején kaphatott a leendõ édesanya, és születés után a kisbaba is, aki a FÉNYbõl jön, és már születése elõtt ezzel szólítja meg a gyógyító, biztosítva arról, hogy a FÉNYbe érkezik, a szeretet energiája várja, amely növekedését, testet öltését már születése elõtt kíséri. Egy talmudi legenda szerint az ujszülött még rendelkezik az elõzõ életeiben szerzett teljes tudással. Egy angyal jelenik meg rögtön felette, és arra inti, tartsa titokban ezeket; mutatóujjával zárja le a csecsemõ ajkát. A gyermek abban a pillanatban elfelejt mindent és készen áll arra, hogy a világrajöjjön… Csak ez után hangzik fel az elsõ sírás. A gyermek világra jön, a nõ anya, a férfi apa lesz.

A középsõ ÉN nem sokkal a gyermek születése után kezd el mûködni. Nem minden emlék van kitéve a középsõ ÉN racionális analízisének. A memóriában olyan emlékek maradnak, amelyek késõbb -látszólag- érthetetlen félelmeket vagy egyéb reakciókat válthatnak ki, és ezek szinte minden esetben panaszokat, betegségeket okoznak a késõbbiekben .

A masszõr, a gyógyító a segítõ aki támogatja az öngyógyulás, a megtisztulás folyamatát, sokszor a megfoganást, a befogadást, a beágyazódást is segíti, a felkészülés során, amely minden nõ kiteljesedésének -amikor édesanya lesz- fontos része.

Tudatosan irányítva a test, a lélek és a szellem EGYségében segíti kettõjük összhangját, minden tehertõl, feszültségtõl megszabadul a mama, helyükre egyensúly és harmónia kerül. Nagy jelentõségû segítõ elem ehhez a zene, mely lelki-szellemi síkon hatva a találkozások része. Az utolsó masszázsok egyikén -a szülés várható ideje elõtt- átadom a Mamának, hogy szülés közben is ellazulhasson, erõt gyüjtsön, használja ezeket a finom energiákat. A MA-URI kismama masszázs váltott oldaltfekvésben, majd hanyattfekvésben, masszázságyon történik, így hozzáférhetõvé válnak a keresztcsont, a gerinc melletti izmok, a vállak is elérhetõk.

Megkülönböztetett figyelemmel masszírozom a talpakat, /gondosan kerülve a méh meridiánját/ és a füleket, hisz mindkettõn megtalálhatók minden szerv, szervrendszer megfelelõi. A fülek masszírozásával mentálisan minden gondot, minden aggodalmat, a mindennapi élet terheit könnyebb elengedni, megkönnyebbüléshez vezet, mély stresszoldást segít.

Három gyermekes anyaként sok tanácsot adhatok, amelyekkel hozzájárulhatok a CSODA megéléséhez a gyermekvárás boldogságos-szépséges idõszakában. Segíthetek. Szívesen mentem Szentesre, ahol MA-URI kismama masszázs bemutatót tarthattam, a születés hete alkalmából kaptam a megtisztelõ felkérést 2010. májusában.

"A nagy szavak nem érnek semmit,
       Elszállnak, mint az õszi szél,
De a szeretet, ha tiszta szívbõl fakad,
      Elkíséri az embert, amíg él."
             /József Attila/

E-mail : bogmerka@freemail.hu      Idõpont és helyszín elõzetes egyeztetés alapján.     Mobil : +36/20-442-3393