K A H I - L O A   ( 7  ÕSELEM  MASSZÁZS )

A  KAHI-LOA  egyike az õsi hawaii templomi masszázsoknak.

Dinamikus; meditáció; amely Witold Kucharczik kurzusán hozzáférhetõ eredeti nyitó imával kezdõdik és záró imával végzõdik. A masszõr és a páciens közötti egyféle kommunikáció által történik, verbális irányítással, ima által.

Eszköz: a vizualizáció , az energetizálás, az aura feltöltése és erõsítése a 7 elem behívása közepette; ennek életre keltése a kezelõ kezein keresztül áramló, meghatározott töltésû mana /ERÕ/ által.

Csendes ima, melyet a kezelõ intuitíve vagy akár verbálisan mond el a páciens számára, kérve /egyértelmû, tiszta szándékkal/ minden létezõ vagy potenciális jót. Védõ szimbólum kérése is történhet, amely szükséges az események létrehozásához, vagy befolyásolásához.

Külön is kérhetõ masszázs, én szívesen építem be személyre szabottan a MA-URI masszázsba, annak részeként, kiegészítve, mélyebbé, gazdagabbá téve azt.

Beteg, sérült emberek, gyermekek, idõsek is kaphatják, ahogyan felnõttek is, ahogyan több ezer éve kapták a hatalmas maori harcosok is, akiknek segített a sérülésekbõl, betegségekbõl a talpra állásban.

A KAHI-LOA könnyû ruhában történhet; idõtartama önálló masszázsként adva kb. 1 óra, de a kétórás MA-URI masszázsnak is szerves részét képezheti.

E-mail : bogmerka@freemail.hu      Idõpont és helyszín elõzetes egyeztetés alapján.     Mobil : +36/20-442-3393